Garantiebeleid

Hillstones maakt al haar producten met de hand en op maat. Beton en terrazzo zijn natuurproducten. Producten kunnen daarom afwijken van wat u op de foto of in de fabriek hebt gezien. Op deze verschillen kan niet worden gereclameerd.

Voor aflevering informeert Hillstones klanten over de eigenschappen van de producten en het benodigde onderhoud. Hillstones verleent garantie tot en met de aflevering/montage. Zodra het product uit handen van Hillstones is, is er geen zicht meer op hoe er om gegaan wordt met het product en kan zij niet garant staan voor beschadigingen ontstaan door gebruik van het product.

Bij een duidelijk aanwijsbare fabrieksfout/fabrieksprobleem verleent Hillstones, garantie met een uiterste termijn van 12 maanden na levering. Op haarscheurtjes, luchtbellen, vlekken en kleurschakeringen, wordt geen garantie geboden. Bij breuk en diepe scheuren, kan er sprake zijn van een fabrieksfout/of montagefout.

Wanneer er sprake lijkt van een fabrieksfout/of montagefout, wordt dit bepaald aan de hand van aangeleverde informatie van de klant inclusief beeldmateriaal van de schade. De experts van Hillstones maken op basis hiervan een analyse van het probleem en komen dan met een advies, of waar mogelijk met een oplossing. Indien noodzakelijk zal een expert van Hillstones ter plaatse een inschatting komen maken van de geleden schade.