Over ons

Vakmanschap in beton en terrazzo sinds 1998

Hillstones is gevestigd in Barneveld. Met een team van ervaren vakmensen  maken we op ambachtelijke wijze design producten van beton en terrazzo. Denk hierbij aan keukenbladen, bladen voor tuintafels, betegelde en betonnen wasbakken en buitenkeukens. Daarnaast voeren wij ook werk uit voor architecten en kunstenaars en zijn wij specialist in unieke grafmonumenten. Eigenlijk gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, mits het maar gemaakt kan worden van beton of terrazzo.

Foto Team Hillstones Webiste

Ambacht en innovatie gecombineerd

In alles wat wij doen staat passie voor het product voorop. Door gebruikmaking van de modernste technieken in combinatie met ambachtelijke afwerking realiseren wij iedere dag producten waar onze klanten blij van worden. Wij onderscheiden ons door producten te maken van de allerbeste kwaliteit in zowel vormgeving, samenstelling van het materiaal en uiteraard de afwerking. We zijn niet alleen producent en leverancier, maar ook partner van keukenspeciaalzaken, interieur- en exterieurbouwers, architecten en kunstenaars. Die ondersteunen we met kennis, advies, montage en service. Onze kracht? De combinatie van vakmanschap, liefde voor het product en onze betrouwbare werkwijze. Hillstones is aangesloten bij NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. 

20+

jaar ervaring

500+

tevreden klanten

75.000+

kilo beton en terrazzo per jaar

Moderne betonfabriek, productie in eigen beheer

Hillstones beschikt over een professionele fabriek waar de omstandigheden optimaal zijn voor het maken van onder meer keukenbladen, tafels en andere objecten van beton en terrazzo. Onze ervaren betontechnoloog borgt daarbij zorgvuldig de kwaliteit van de beton- en terrazzomengsels.