Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt:

Hillstones kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Hillstones, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Hillstones verstrekt. Hillstones kan de volgende persoonsgegevens over u verwerken:

–  Uw voor- en achternaam
–  Uw adresgegevens
–  Uw telefoonnummer(s)
–  Uw email adres
–  Uw IP-adres
–  Uw gedrag op deze website
–  Uw aangedragen tekeningen, of afbeeldingen

Waarom Hillstones uw persoonsgegevens nodig heeft:

Hillstones verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch, of schriftelijk (per post/email) contact met u op te kunnen nemen, als u daar om verzoekt, of met vragen of opmerkingen betreft uw aanvraag, of lopende opdracht. Daarnaast gebruikt Hillstones uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang Hillstones uw gegevens bewaart:

Hillstones bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens worden niet langer dan 5 jaar bewaard, als er geen overeenkomst met u tot stand komt. Wanneer er wel een overeenkomst met u tot stand komt, worden uw persoonsgegevens bewaard zolang als de levensduur van Hillstones.

Delen met anderen:

Hillstones verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden, wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u (dit gebeurt altijd in overleg met u), of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Hillstones maakt gebruik van social media, zoals Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest. Hierop kunnen foto’s geplaatst worden van uw product, na montage. Uiteraard gebeurt dit geanonimiseerd. Hebt u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit aangeven bij het personeel van Hillstones.

In kaart brengen websitebezoek:

Op de website van Hillstones worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en de gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hillstones gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel als mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics:

Hillstones maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Hillstones bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar, en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacy beleid van Google Analytics, aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Hillstones te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hillstones heeft Google geen toestemming gegevens om via Hillstones verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen, of verwijderen:

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hillstones.nl . Hillstones zal zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen:

Hillstones neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Hillstones maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Hillstones verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Hillstones.

Hillstones is als volgt te bereiken:

Fabriek en post:
Doejenburg 9A, 4024 HE Eck en Wiel

Telefoon:
0031 344 606466

Email adres:

info@hillstones.nl

KVK nummer: 69413401

AVG-toestemmingsinstellingen

Bewerk hieronder uw toestemmingsinstellingen.

Wij gebruiken Google Analytics om anoniem informatie te verzamelen over hoe onze website wordt gebruikt. Gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen en verwerkt. Om de gegevens te anonimiseren wordt het laatste octet van uw IP-adres gemaskeerd. De verzamelde informatie wordt niet gedeeld met andere Google-services of derde partijen.

Bekijk details
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!